WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

zaterdag 12 januari 2013

De Kroon Antiek | Hugo Van Baelen | Naslagwerk Meubelkunst | Het Meubelboek | Boek over de Meubelstijlen


Hugo Van Baelen , Antiek De Kroon
Het Meubelboek In 'Het Meubelboek' beschrijft  Hugo Van Baelen ( Antiek De Kroon) de geschiedenis van de Europese meubelkunst, startend bij de meubelen die gevonden werden in de graven van de Egyptische farao's, tot het Scandinavian Design uit het tweede deel van de 20ste eeuw. 
Uitgebreide aandacht gaat naar de meubelen uit de 17de, 18de en 19de eeuw, met daarbij vele aanwijzingen oorzaak-gevolg en verbanden tussen de verschillende Europese landen. 
Het boek is een neerslag van de uitgebreide cursus 'Meubel en Interieur', die Hugo Van Baelen doceert in het kader van de opleiding 'Antiekhandelaar' bij Syntra, campus Tongeren. 

Website De Kroon : HET MEUBELBOEK 

 

 Dhr. Van Baelen stuurt u het meubelboek toe nadat hij een mailtje van u ontvangen heeft met uw volledig adres  en een overschrijving voor een van onderstaande bedragen op rekening met IBAN-nummer BE14 0682 3471 6583 van Hugo Van Baelen, met vermelding 'het meubelboek' :

- voor verzending binnen België : 38 € (= het meubelboek + verzending )
- voor verzending naar Nederland : 45 € (=het meubelboek + verzending )


Bedankt voor de interesse en veel studieplezier,
Hugo Van Baelen,  Antiek De Kroon
0032 495 517575.
http://www.antiekdekroon.be


http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten