WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

zaterdag 20 april 2013

Zeitschrift HOLZWERKEN | Magazine over meubelmakerij | Interview houtsnijder Patrick Damiaens

HolzWerken, Cover Mei/Juni 2013
Patrick Damiaens
Ornamentsnijder - Houtornamentist


HolzWerken
'Schnitzen wie im Rokoko'

In het Mei/Juni 2013 nummer van HolzWerken verscheen er een mooie reportage over mijn werkzaamheden als ornamentsnijder - houtornamentist. 

Dit thematisch Duits magazine voor de ambitieuze houtbewerker is reeds vele jaren nationaal en internationaal een bron van inspiratie voor velen. Uitgebreide reportages over meubelmakerij-technieken, tips over draaiwerk en reportages over creatieve, ambachtelijke ateliers zijn maandelijks terugkomende thema's.

Echt fotogeniek ben ik niet, maar de redactie van HolzWerken vond dit wel zo.  Ze hebben me op de cover van het magazine geplaatst, een hele eer. 

Het is reeds de 3de maal dat dit me overkomen is, de eerste keer in 1996 op de cover van het Zwitserse 'Schweizerische Schreiner Zeitung' en meer recent (2012) op de cover van het Belgische ZO Magazine. Het ledenmagazine van het Unizo (de Unie van Zelfstandige Ondernemers).
Ik ben toch wel blij dat het op de cover was en niet op de centerfold, want dat zou echt geen zicht geweest zijn. ;)

Ik wens u veel leesplezier.

WEBSITE  Holzwerken


http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen