WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

dinsdag 10 september 2013

Holzschnitzer Patrick Damiaens | Reportage SCHLOSSALLEE Magazin | Duits Lifestyle Magazine

Schlossallee, September 2013

Een hele eer, de redactie van het Duitse Lifestyle Magazine 'Schlossallee' heeft een uitgebreide reportage gepubliceerd over mijn dagdagelijkse werkzaamheden als houtbeeldhouwer - Ornamentsnijder.
De reportage verscheen in de herfst-najaarseditie van Schlossallee Magazin 2013. 

Veel leesplezier.
Schlossallee Magazin, Reportage Holzbildhauer Patrick DamiaensDuits Lifestyle Magazine

Schlossallee Magazin


Schlossallee ( Kasteellaan ) is een stijlvol Duitstalig Lifestyle Magazine met een originele opmaak. Het twee maandelijkse magazine focust zich op een geselecteerd publiek dat zich terugvindt  in de redactionele artikels en smaakvolle publicaties. Maar naast deze interessante redactionele artikels vindt u hier alles wat het leven de moeite waard maakt.

Rubrieken die steeds terugkomen en ondertussen erg populair geworden, zijn onder andere het financieel en het bedrijfsleven in het algemeen, mode in al zijn facetten, ruime aandacht voor cultuur, interieur, architectuur & tuin, één of meerdere interviews met personaliteiten of politici. Body & Beauty, zeer uitgebreide sportbijdragen, film, gastronomie, toerisme en reisverslagen, autonieuws enz...

Schlossallee presenteert de beste producten, bericht over de meest actuele gebeurtenissen en portretteert uitzonderlijke of extravagante persoonlijkheden. Magazin Schlossallee toont u de beste sport-en wellness-faciliteiten van de regio - en dit alles uiteraard in de juiste ambiente.

Website schlossallee

http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten