WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

donderdag 10 oktober 2013

CURSUS HOUTSNIJDEN | Ornamentsnijden | Syntra TONGEREN | Het cursusjaar houtsnijden 2013-2014

Cursus houtsnijden

 Cursus houtsnijden - Ornamentsnijden

Heb je zin een creatief en technisch hoogstaande opleiding te volgen?
Misschien is houtsnijden - Ornamentsnijden wel iets voor jou. Deze tweejarige opleiding met uitbreiding tot eventuele specialisatiejaren, geeft je een goed beeld van de verschillende stappen in het snijden en uitwerken van ornamenten en decoratieve panelen volgens bepaalde meubelstijlen.

Reeds vele jaren geef ik deze cursus aan gepassioneerde en geïnteresseerden, die zich willen verdiepen in deze complexe materie. De cursisten beginnen met eenvoudige oefeningen, architecturale motieven, een kerfsnede en simpele bloemmotieven. 
De moeilijkheid en complexiteit van de oefeningen wordt geleidelijk opgevoerd en aangepast aan de individuele mogelijkheid en wensen van de cursist. De cursist maakt kennis met verschillende soorten grondstoffen, handgereedschappen en werktuigen. Je leert verschillende houtsnijtechnieken en de toepassing ervan. 

Wil je verwittigd worden op het moment dat er een nieuwe reeks geprogrammeerd wordt? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Dit zijn enkele foto's van het atelier en cursisten 
houtsnijden - ornamentsnijden van het cursusjaar 2013-2014.


Cursus houtsnijden in Tongeren ,2013-2014.


1ste jaars Cursisten Houtsnijden

Het snijden van een strik in lindehout, de voorbereiding.
VOOR MEER INFORMATIE:
Patrick Damiaens
http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen