WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

zaterdag 19 oktober 2013

Duitse tijdschrift RESTAURO | Tijdschrift over Restauratietechnieken | RESTAURO | Vaktijdschrift over erfgoed


Restauro
Vaktijdschrift over Restauratietechnieken Reeds 115 jaar informeert en publiceert het Duitse Restauro rond  het thema restauratie, behoud en onderhoud van de nationaal en internationaal erfgoed. In de uitgave van April 2013 werd er een bijzonder uitgebreid artikel gewijd aan de restauratie van een houten kroonluchter uit het Kasteel van Lembeck, Westfalen Duitsland. Het was een opdracht die we met veel plezier uitgevoerd hebben.
In dit redactioneel artikel werden veel afbeeldingen getoond van de verschillende technieken  en moeilijkheden die ontstonden bij het snijden van deze ornamenten.


Eén van deze afbeeldingen is gebruikt geworden door dit Duitse tijdschrift om de cover van de ' Preisliste 2014'  te verfraaien.
De Restauro 'Preisliste' of de prijslijst voor adverteren verschijnt gewoonlijk in het najaar, het is een extra boekje van 16 pagina's dat verstuurd word naar abonnees en bedrijven die zich in de restauratiebranche bevinden. Ik vind het heel bijzonder dat ze aan mij gedacht hebben.

Blogitem Restauratie Houten kroonluchter


 Tijdschrift Restauro : Preisliste


http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen