WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

vrijdag 10 januari 2014

Een Reportage in JEANNE D'ARC LIVING | Deens Interieur magazine


Het Deense Magazine
Jeanne D'arc Living


In het januari nummer 2014 verscheen een redactioneel artikel over onze werkzaamheden.

januari nummer 2014
Er verscheen een uitgebreide reportage over mijn werkzaamheden in de januari editie 2014 van het Deense Interieur Magazine 'Jeanne d'Arc Living'.
Jeanne d’Arc Living  is een maandelijks woonmagazine dat in korte tijd enorm populair is geworden is. 
Het populaire Deense magazine verschijnt in acht talen ( een Deense, Zweedse, Finse, Noorse, Franse, Engelse, Duitse editie) en sinds februari 2011 wordt er ook een Nederlandstalige editie uitgegeven. 

Het tijdschrift is vooral populair door de bijzonder sfeervolle en smaakvolle fotografie van Nordic-French country style.
Jeanne d’Arc Living is in 2007 ontstaan door een samenwerking van twee Deense vrouwen. 
In 2009 zag het eerste Jean d'Arc Living Magazine het levenslicht. Sindsdien verscheen het  Jeanne d’ Arc Living Magazine 8 maal  per jaar.Vanaf 2012 is het populaire Brocante blad maandelijks verkrijgbaar in de winkel of is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. 


Jeanne d'Arc Living, januari 2014


De verkoopprijs is €9,95 en het blad bevat bijna geen reclame.  Naast het magazine verkoopt het bedrijf ook boeken en producten in ” The real nostalgic country style”. 
Tegenwoordig is er in het Jeanne d’Arc Living Magazine ook veel ruimte voor exclusieve producten, recepten, bloemschikken en landelijk leven. De kenmerkende stijl van het magazine wordt in elk onderwerp consequent toegepast. In elke uitgave dus veel sfeervolle, stemmige (close-up) foto’s en geënsceneerde fotografie.


Jeanne d'Arc Living Magazine
Het prachtige en tijdloze magazine boordevol interieur- en styling tips. Jeanne d'Arc Living magazine verschijnt maandelijks en is verkrijgbaar in de winkel of het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen