WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

maandag 29 juni 2015

Herenhuis Magazine | Woontijdschrift voor restauratie en conservatie | Reconstructie van een elegante buitendeur

Herenhuis Magazine | juli-augustus 2015

Publicatie van een aantal blogitems in Magazine HERENHUIS
________________________
________________

Een bijzondere eer, het gerenommeerde Nederlandse woonmagazine 'Herenhuis' gaat medio 2015 een aantal van mijn 'Ornamentsnijder' blogitems publiceren. De eerste bijdrage in 'Herenhuis'  verscheen in het mei / juni nummer. (23 april 2015)

Met als blogitem:'Het heraldisch familiewapen Gravestein aanbrengen op een houten paneel'  dit blogitem had de voorkeur gekregen van de redactie van Herenhuis en mocht als eerst verschijnen in deze nieuwe column.

Op 29 juni 2015 verscheen het tweede blogitem, en dit in de juli-augustus editie van Herenhuis, met als onderwerp ' Een voordeur met snijwerk kopiëren'.Woontijdschrift voor restauratie en conservatie | Herenhuis MagazineIk kan het bijzonder appreciëren dat een aantal van mijn blogitems een positieve impact hebben gehad en dat de redactie van 'Herenhuis' Magazine ze een tweede leven hebben gegeven en op deze unieke wijze vakmanschap, kunde, historie en geschiedenis terug in het daglicht plaatsen.  
Deze 'redactionele' appreciatie geeft mij een gevoel dat ik de juiste weg heb ingeslagen en dat ik  in de toekomst verder zal werken aan de professionele publicatie van interessante blogitems.

Ik weet ook reeds met zekerheid  welk de volgende blogitems-themas zullen zijn in de volgende twee Herenhuis edities van 2015, het is zeker de moeite een abonnee te nemen of mocht de Belgische bloglezer in Nederland vertoeven, toch wel interessant even uit te kijken naar en los exemplaar van dit interessant magazine,  ik laat u graag verrassen

In de betere krantenwinkel verkrijgbaar van 29 juni 2015.

Website : http://www.herenhuis.nl


http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten