WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

vrijdag 25 december 2015

De opleiding houtsnijden-ornamentsnijder | Cursusjaar 2015-2016 | Leren houtsnijden | Cursus van Patrick Damiaens


De opleiding houtsnijden - Ornamentsnijden
2015-2016

Cursus - Opleiding


houtsnijden - Houtbeeldhouwen
___________________________________________
______________________________
De opleiding houtsnijden - Ornamentsnijder

Heb je misschien interesse in een creatief en technisch hoogstaande opleiding te volgen?
Misschien is de avondopleiding houtsnijden - Ornamentsnijden wel iets voor jou. Deze tweejarige opleiding met uitbreiding tot eventuele specialisatiejaren, geeft je een goed beeld van de verschillende stappen en technieken in het vormgeven en uitwerken van ornamenten, toepassingen van houtsnijwerk volgens bepaalde meubelstijlen.

Reeds vele jaren geef ik deze opleiding aan een grote groep gepassioneerde en geïnteresseerden, die zich willen verdiepen in deze complexe materie. De cursisten beginnen met eenvoudige oefeningen, architecturale motieven, een kerfsnede en simpele bloemmotieven.
De moeilijkheid en complexiteit van de oefeningen wordt geleidelijk opgevoerd en aangepast aan de individuele mogelijkheid en wensen van de cursist. De cursist maakt kennis met verschillende soorten grondstoffen, handgereedschappen en werktuigen. Je leert verschillende technieken van het houtsnijden en de toepassing ervan.


Ook staan educatieve uitstappen op het programma zoals een bezoek aan musea, kastelen of antiekbeurzen.

Het cursusjaar 2015-2016 van de opleiding houtsnijden ornamentsnijden heeft cursisten uit Vlaanderen en Wallonië, maar de cursus heeft ook stilaan een internationaal karakter gekregen, met cursisten uit Duitsland en Nederland, zelfs cursisten uit Amsterdam en Rotterdam.
Wil je verwittigd worden op het moment dat er een nieuwe reeks geprogrammeerd wordt? Schrijf je dan in op de wachtlijst. De plaatsen zijn beperkt tot 12 cursisten.Het Cursusjaar 2015-2016 houtsnijden

Het Cursusjaar 2015-2016 houtsnijden | Leren houtsnijden

Cursus houtsnijden

Leren houtsnijden | Opleiding  Houtsnijden ornamentsnijden
De opleiding houtsnijden- ornamentsnijden 
http://www.patrickdamiaens.be

Onze FB Pagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten