WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

zondag 1 mei 2016

Magazine HERENHUIS | Het familiewapen van SIX in hout snijden | Een familiewapen in hout laten maken

Herenhuis Magazine 

Een bijzondere eer, het gerenommeerde Nederlandse woonmagazine 'Herenhuis' heeft reeds een 6-tal van mijn 'Ornamentsnijder' blogitems gepubliceerd. De eerste bijdrage in 'Herenhuis Magazine'  verscheen in het mei / juni nummer van 2015. Ondertussen zijn al een aantal blogitems de revue gepasseerd.
'Het familiewapen van Gravestein', 'Wat is een Festoen?', 'De Greenman', 'De Eierlijst',....

Het familiewapen SIX | Herenhuis Magazine Mei-juni 2016

Ik kan het bijzonder appreciëren dat een aantal van mijn blogitems een positieve impact hebben gehad en dat de redactie van 'Herenhuis' Magazine ze een tweede leven hebben gegeven en op deze unieke wijze vakmanschap, kunde, historie en geschiedenis terug in het daglicht plaatsen. 

Deze 'redactionele' appreciatie geeft mij een gevoel dat ik de juiste weg heb ingeslagen en dat ik  in de toekomst verder zal werken aan de professionele publicatie van interessante blogitems.

Ik weet ook reeds met zekerheid  welk de volgende blogitems-themas zullen zijn in de volgende Herenhuis edities van 2016, het is zeker de moeite een abonnee te nemen,  ik laat u graag verrassen.
In het nummer van Herenhuis mei/juni verschijnt het blogitem het familiewapen van Six. 

Vanaf 2016 ook verkrijgbaar in de betere Belgische krantenwinkel.


 Het familiewapen van SIX in hout snijden | Herenhuis Magazine
http://www.patrickdamiaens.be

FB PAGINA

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen