WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

maandag 19 december 2016

Herenhuis Magazine publiceert blogitem | Nederlands woonmagazine | Een supraporte ornament

Herenhuis Magazine Editie Jan-Feb 2017

Herenhuis Magazine publiceert  blogitem
Een supraporte ornament


Een bijzondere eer, het gerenommeerde Nederlandse woonmagazine 'Herenhuis' heeft reeds een 10-tal van mijn 'Ornamentsnijder' blogitems gepubliceerd. De eerste bijdrage in 'Herenhuis Magazine'  verscheen in het mei / juni nummer van 2015. Ondertussen zijn al een aantal blogitems de revue gepasseerd.
'Het familiewapen van Gravestein', 'Wat is een Festoen?', 'De Greenman', 'De Eierlijst',....etc

In de editie van januari-februari 2017 verscheen het blogitem 'Een supraporte in kerselaar'

Herenhuis Magazine


Herenhuis Magazine | Een supraporte ornament

Ik kan het bijzonder appreciëren dat een aantal van mijn blogitems een positieve impact hebben gehad en dat de redactie van 'Herenhuis' Magazine ze een tweede leven hebben gegeven en op deze unieke wijze vakmanschap, kunde, historie en geschiedenis terug in het daglicht plaatsen.

Een supraporte ornament

Deze 'redactionele' appreciatie geeft mij een gevoel dat ik de juiste weg heb ingeslagen en dat ik  in de toekomst verder zal werken aan de professionele publicatie van interessante blogitems.

Een supraporte ornament

Ik weet ook reeds met zekerheid  welk de volgende blogitems-thema's zullen zijn in de volgende Herenhuis edities van 2017, het is zeker de moeite een abonnement  te nemen,  ik laat u graag verrassen.

In het nummer van Herenhuis januari-februari verschijnt het blogitem: Een supraporte ornament


Sinds 2016 is dit kwaliteitsblad ook verkrijgbaar in de betere Belgische krantenwinkel.

http://www.patrickdamiaens.be
FB PAGINA1 opmerking: