WELKOM OP MIJN BLOG

Deze blog heeft als doel houtsnijwerk en ornamentiek in de kijker te plaatsen. Een bezoek aan een museum of een kasteel zijn onderwerpen die aan bod komen. Maar deze blog laat jullie ook kennis maken met mijn eigen vakmanschap. Veel leesplezier.

maandag 1 mei 2017

Een Nederlands Woonmagazine | De Hoorn Des Overvloeds | Herenhuis Magazine

De Hoorn Des Overvloeds| Patrick Damiaens | Herenhuis Magazine


Herenhuis Magazine publiceert een blogitem :
De Hoorn Des Overvloeds


Een bijzondere eer, het gerenommeerde Nederlandse woonmagazine 'Herenhuis' heeft reeds een 12-tal van mijn 'Ornamentsnijder' blogitems gepubliceerd. De eerste bijdrage in 'Herenhuis Magazine'  verscheen in het mei / juni nummer van 2015. Ondertussen zijn al een aantal blogitems de revue gepasseerd.
'Het familiewapen van Gravestein', 'Wat is een Festoen?', 'De Greenman', 'De Eierlijst', De Supraporte, het acanthusblad motief ....etc

In de editie van mei-juni 2017 verscheen het blogitem:
De Hoorn Des Overvloeds
  
Herenhuis Magazine | De Hoorn Des Overvloeds

Herenhuis Magazine
Ik kan het bijzonder appreciëren dat een aantal van mijn blogitems een positieve impact hebben gehad en dat de redactie van 'Herenhuis' Magazine ze een tweede leven hebben gegeven en op deze unieke wijze vakmanschap, kunde, historie en geschiedenis terug in het daglicht plaatsen.
Deze 'redactionele' appreciatie geeft mij een gevoel dat ik de juiste weg heb ingeslagen en dat ik  in de toekomst verder zal werken aan de professionele publicatie van interessante blogitems.
Ik weet ook reeds met zekerheid  welk de volgende blogitems-thema's zullen zijn in de volgende Herenhuis edities van 2017, het is zeker de moeite een abonnement  te nemen,  ik laat u graag verrassen.

In het nummer van Herenhuis mei-juni verschijnt het blogitem: De Hoorn Des OvervloedsSinds 2016 is dit kwaliteitsblad ook verkrijgbaar in de betere Belgische kranten en magazine winkel.

Herenhuis Magazine Mei-juni 2017

http://www.patrickdamiaens.be

FB PAGINA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten