WELKOM OP MIJN BLOG

Dit is een plaats waar u geconfronteerd wordt met uw zoektocht naar personalisering en uniek vakmanschap, en waarbij u kennis kan maken met iemand, die van duurzaamheid en traditie zijn passie gemaakt heeft.

zaterdag 18 januari 2014

LANDELIJK WONEN | Reportage in MAGAZINE Landelijk Wonen | Belgisch Interieur Magazine

Reportage in Landelijk Wonen
Patrick Damiaens 
Ornamentsnijder

Een reportage in het Magazine
'Landelijk Wonen'

'Kunst uit hout' 
Landelijk Wonen No.22
Een hele eer, de redactie van het Belgische Interieur Magazine 'Landelijk Wonen' heeft een uitgebreide boeiende reportage gepubliceerd over mijn dagdagelijkse werkzaamheden als houtornamentist - Ornamentsnijder.
De reportage verscheen in de januari editie van 2014.


Landelijk Wonen
Voor al wie woont en leeft buiten de grote stad, en wil genieten van een pure en authentieke woonstijl is Landelijk Wonen hét magazine bij uitstek. Puurheid, eenvoud en harmonie: dit blad houdt van de eenvoudige dingen des levens. Met speciale aandacht voor al wat ambachtelijk, artisanaal en authentiek is, richt het zich vooral naar die mensen die zo dicht mogelijk bij de natuur willen wonen, genietend van het buitenleven en de natuurlijke cadans van de seizoenen. Dit luxe woonmagazine wordt verspreid via tijdschriftenwinkels en grootwarenhuizen

Landelijk Wonen Magazine

Landelijk Wonen is een bijzonder mooi magazine dat tweemaandelijks verschijnt in Vlaanderen en Nederland. De Belgisch  fotograaf  Claude Smekens heeft een bijzonder mooie fotoreportage gemaakt van een 10 tal pagina's.
Kostprijs Magazine 4,95 Euro.

Veel leesplezier.WEBSITE Landelijk Wonen

Website:  Fotograaf, Claude Smekens

http://www.patrickdamiaens.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen